[Advertorial] De nieuwe Edge 1030 van Garmin zit stampvol functies voor een mooie fietstocht. Zowel voor de MTB als voor op de weg kun je nu met de nieuwe Trendline Popularity Routing de beste routes vinden gebaseerd op miljoenen afgelegde fietskilometers in Garmin Connect.

Je stuurt snel berichten naar je fietsvrienden met rider-to-rider messaging. Met de voorgeladen berichten houd je fietsmaatjes op de hoogte van je situatie met berichtjes zoals ‘Heb pech-hulp nodig’, ‘Rij maar door’ en ‘Kom er zo aan’.

Je kan live je prestaties analyseren door de verbeterde realtime Strava integratie. En voor de fanatiekelingen: TrainingPeaks Connect IQ app is al voor je geïnstalleerd.

Het 3.5” touchscreen heeft een duidelijke kaart- en dataweergave en is werkzaam onder uitdagende omstandigheden. Ontdek

nieuwe statistieken en fysiologische metingen en vergroot je veiligheid dankzij waarschuwingen voor scherpe bochten en de koppeling met Garmin Varia producten (lampen).

Mobile phone, Gadget, Portable communications device, Communication Device, Electronic device, Technology, Feature phone, Product, Mobile device, Smartphone, pinterest
FOTO: GARMIN

Nog langer geniet van je fietstocht door een accuduur tot 20 uur! Je kunt deze zelfs verlengen met een optionele battery pack.

Bekijk hieronder de video van de Edge 1030.

preview for Garmin Edge 1030

Ook deze Garmin 1030 maakt natuurlijk gebruik van Garmin Connect. Je gebruikt Garmin Connect voor het maken van een trainingsplan, creëren van routes of het analyseren van je gegevens. Tegelijkertijd kun je online zijn met de gehele Garmin Community.

De Garmin 1030 koop je onder andere bij Bol.com, Coolblue, Mantel, Waypoint of natuurlijk FuturumShop.nl.