Categorie: Events

Kom naar de Colnago Owners Day!

Ben je in het bezit van een Colnago en vind je het leuk om dit te vieren met andere Colnagoliefhebbers? Ga dan naar de Colnago Owners Day in België. Koffie, mooie fietsen, goede route, een ontmoeting met Ludo Dierckxsens: alles is er!

Trek World consumenten dag in Harderwijk op 18 augustus

Bekijk meer dan 200 fietsen, leer alles over e-bikes, proef koffie, luister naar Radio 2 DJ Paul Rabbering, ervaar zelf verschillende fietsen - van e-bikes tot racefietsen – en geniet van alles wat Trek je te bieden heeft.

Win 2 tickets voor LTD Gravel Raid

Wij geven twee kaarten weg voor LtD Gravel Raid. Het gravel evenement van onze hoofdredacteur. Groots genieten en een tikkie afzien in de Eifel. Hier moet je bij zijn!

Warmdraaien voor Maratona dles Dolomiti

Ben jij één van de bijna duizend deelnemers die 1 juli van start gaat in de Maratona dles Dolomiti? Vergeet dan niet warm te rijden bij Technogym in de Maratona Village. Zij hebben namelijk iets tofs bedacht.

Summergrill Gravel Ride – een heerlijk fietsfeestje

Zaterdag 2 juni organiseerden Bicycling, a Bloc en Specialized de Summergrill Gravel Ride. Schitterende routes door de natuur rondom Breda en een bier met burgers na afloop. Een geslaagd gravelfeestje!

Download hier de routes van de Summergrill Gravel Ride

De routes voor de Summergrill Gravel Ride zijn bekend! Je kunt ze hieronder downloaden. Als je nog niet bent ingeschreven voor deze leuke, gezellige en bovendien lekkere gravel ride, doe dat dan snel.

Summergrill Gravel Ride

Meedoen aan een echte gezellige gravel ride? Dat kan. De Summergrill Gravel Ride van Bicycling en à BLOC vindt plaats op zaterdag 2 juni. Schrijf je hier in!
Laad meer