Veel hardlopers en fietsers zien in triathlon de ultieme uitdaging. Stond voorheen het lopen van een marathon bovenaan de bucketlist, nu is dat de triathlon. Kenners weten dat de sport ook heel veelzijdig is. Voor beginners en die-hards is er nu het magazine Triathlon. Gemaakt door de Nederlandse Triathlon Bond in samenwerking met Runner’s World en Bicycling.

In Triathlon staan tips voor je eerste triathlondag en het voorkomen van blessureleed. Een Ironman in twaalf maanden? Het kan! In een exclusief interview vertelt wereldkampioen Mario Mola over zijn mindset en wordt levende legende Rob Barel geportretteerd. De Nederlandse triatlete Rachel Klamer liet zich speciaal voor dit magazine fotograferen, vlak na haar historische zege in de WK-cyclus.

De hoofdredactie van de eenmalige uitgave Triathlon wordt gevormd door Olivier Heimel (Runner’s World), Laurens ten Dam (Bicycling), Martijn Keijsers (NTB) en Rens Muller.

Triathlon is vanaf dinsdag 10 april overal te koop. Abonnees van Bicycling en Runner's World ontvangen Triathlon bij de eerstvolgende uitgave van de desbetreffende bladen. Leden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) krijgen het magazine ook op de mat.

Wil je ook zeker zijn van een exemplaar? Reserveer hem dan hier.

Bekijk hier the making of van de cover, met Rachel Klamer.

youtubeView full post on Youtube