Goed nieuws voor Team LottoNL – Jumbo, ze krijgen er een sponsor bij. Zuivelgigant FrieslandCampina zal met Vifit Sport voor drie jaar op het shirt komen te staan. Beide partijen hebben uitgesproken de samenwerking te willen intensiveren gedurende de jaren. Om meteen goed af te trappen, gaat Vifit Sport het team voorzien van de nieuwe proteïnerijke sportvoeding van Vifit Sport.

Volgens Richard Plugge, manager van wielerploeg Team LottoNL-Jumbo, is de samenwerking gebaseerd op overeenkomstige waarden en visie, zoals het inspireren en het elke dag beter maken van jong talent. Roelof Joosten, CEO van Royal FrieslandCampina N.V., is natuurlijk ook verheugd over de samenwerking: ‘Met Vifit Sport ontwikkelen we sportvoeding gebaseerd op eiwitten uit zuivel, die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.’

Mooi voor de sport en voor de promotie van Nederlandse bedrijven in het buitenland natuurlijk. Proteïnen (eiwitten) zijn belangrijke bouwstoffen die helpen in de herstelfase. Wie meteen na het sporten een portie proteïne tot zich neemt, zorgt voor de opbouw en het onderhoud van de spieren. Logisch dus dat Neerlands grootste zuivelfabrikant zich wil laten zien bij de grootste wielerploeg van ons land.

Ben je nog niet bekend met deze producten? Doe dan mee aan de win-actie, want wij geven samen met Vifit Sport 5 complete pakketten met Recovery producten weg.

Logo, Plastic bottle, Packaging and labeling, Bottle cap, Plastic, Bottle, Brand, Household supply, Box, Personal care, pinterest
FOTO: VIFIT

Je kunt niet meer deelnemen aan de win-actie. De winnaars zijn: Bas Dijk, Wendy van Lubek, Christophe Sutin, Macy Nas en Cindy Spinder.