In de afgelopen maanden zijn we een paar honderd kilometer op pad geweest met de vorstelijke R4 wielset van Scope. Met pijn in het hart gaan we nu afscheid nemen van deze lekkere wieltjes.

Maar met een goede reden! Want omdat het Koningsdag is hebben Wim-Lex en Max ons gevraagd om één van jullie ontzettend blij te maken met deze dikke set full carbon wielen. We geven ze aan je cadeau!

En om de verjaardag van Koning Willem-Alexander helemaal af te maken, hebben we ze ook nog even tubeless gemaakt met de Schwalbe Pro One bandjes in 25 millimeter. Wil je zien hoe dat in zijn werk ging? Klik dan hier.

Maar daar gaat het nu niet om! Dus wil je kans maken op deze wielset? Laat dan hieronder je gegevens achter en wacht met spanning af want op woensdag 2 mei maken we de winnaar bekend.

De actie is gesloten. We maken vandaag (2-5-2018) de winnaar bekend.

In de review die we vorige maand over deze wielen schreven kun je lezen: Strakke, tubeless ready, full carbon wielen met 44 millimeter hoogte en keramische lagers. Ze draaien als een wilde en zijn lekker stijf. Hard en solide in de bocht en licht genoeg om fijn te accelereren. Maar hé, wieltjes van €1398 mogen ook wel goed presteren. De review lees je hier.