Na de succesvolle eerste editie in 2017, kondigt Codagex (de importeur van Colnago voor de Benelux) vol trots de 2e editie aan van de Colnago Owners Day.

Het evenement vindt plaats op zondag 9 september 2018 in het Codagex Xperience Center in Dessel (België). Alles is aanwezig: van ‘the real steel’ tot carbon disc brake modellen en alles wat daar tussen zit. Heel veel prachtige Italiaanse raspaardjes van Colnago komen samen tijdens deze bijzondere dag. Dus heb je een Colnago en wil je samen met andere Colnago-liefhebbers genieten van een prachtig rondje fietsen? Vier deze dag dan met hen mee.

Verder zal er onder andere wederom een barista aanwezig zijn om u te voorzien van de lekkerste Italiaanse koffie en u bent natuurlijk van harte welkom voor een drankje en wat gezelligheid in het Codagex wielercafé.

Land vehicle, Cycling, Cycle sport, Bicycle, Vehicle, Bicycle racing, Sports, Cross-country cycling, Road cycling, Bicycle frame, pinterest
FOTO: COLNAGO

Colnago Owners Day Benelux :
– zondag 9 september 2018
– van 10.00u tot 19.00u
– Zandbergen 105 – 2480 Dessel (BE)
– gratis entree

Wel is het zaak om je even van te voren in te schrijven. Als je dit snel doet, dan krijg je ook nog een speciaal Connago Owners wielerschirt ter waarde van €60. Een bijpassende bib-short om deze kledingset compleet te maken is apart verkrijgbaar, de kosten van de bib-short bedragen ook €60,-. Voor mensen die na 31 augustus 2018 inschrijven is het ook nog mogelijk om tegen betaling dit stijlvolle tenue aan te schaffen.

Wil je erbij zijn? Neem natuurlijk je mooie Colnago mee en vergeet je niet even hieronder aan te melden.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN